Itsepalvelukirpputori, jossa voit myydä itse tai valita myyntipalvelun

Itsepalvelukirpputori Espoon Ankkurinappi palvelee Matinkylässä, kävelymatkan päässä isosta omenasta.

Meille voit tuoda vanhat tavarasi myyntiin stressaamatta itse hinnoittelusta ja tavaroiden järjestelystä. Vaihtoehtoisesti voit tulla myymään tavarasi Ankkurinapin tiloihin.

Valitse myyntitapa kolmesta vaihtoehdosta oman aikataulusi ja myyntitaitojesi mukaan!
Hinnastoon voit tutustua täällä.

Tapa 1: Itsepalvelumyyntipaikka

Itsepalvelumyyntipaikan vuokraan kuuluvat pöydät ja/ tai rekki vaateripustimineen. Lisämaksusta saat käyttöösi myös vitriiniteitä. Myyntipaikka on valittavissa myös myytävän tavaran esillepanotarpeiden mukaan. Joka tapauksessa saat aina tavarasi esille helposti ja siististi.

Sinun ei tarvitse toimia myyjänä kirpputorilla, vaan Ankkurinappi hoitaa myyntityön puolestasi. Vain tavaroiden hinnoittelu, esillepano ja pöydän tyhjentäminen myyntiajan tyhjentäminen jäävät vuokraajan vastuulle.

Vinkki! Pöytää ei kannata laittaa liian täyteen, sillä siisti ja selkeästi järjestelty pöytä myy paremmin. Hintalappujen kiinnitykseen emme suosittele nuppineuloja, vaan mieluummin esim. nitojaa, hakaneuloja tai teippiä.

Tapa 2: Ankkurinapin kokonaispalvelu

Ankkurinapin kokonaispalvelu sopii niille, jotka haluavat mahdollisimman helpon tavan päästä eroon itselle turhasta tavarasta. Ostamalla kokonaispalvelupaketin saat Ankkurinapin hoitamana kaiken tavaroiden hinnoittelusta myynnin tilitykseen saakka.

Hintaan sisältyy kuukaudeksi kaksi myyntipöytää, tavaroiden esillelaitto, hinnoittelu, järjestely, myynti ja rahastus.

Kuukauden jälkeen asiakkaan toiveesta tavarat pakataan takaisin, jättää ne talolle tai ne voi lahjoittaa kokonaan tai osittain kauttamme hyväntekeväisyyteen.

Kokonaispalvelun hinta 60€ + 50% myyntiprovisio. Pöytiin mahtuvaa tavaraa voi tuoda yhden rullakollisen verran (rullakot ovat meillä talon puolesta valmiina).

Kuukauden jälkeen kokonaispalvelu jatkuu hintaan 3.90 € / päivä automaattisesti, jos asiakas ei muuta ilmoita. Mikäli asiakas ei sovitusti nouda tavaroitaan myyntiajan päätyttyä, veloitamme säilytysmaksua 5 € / päivä.

Kirpputori voi lopettaa kokonaispalvelun 1 kuukauden jälkeen.

Ohjeita ja sääntöjä kokonaispalveluun:

Kirpputorilla ei ole säilytysvelvollisuutta tuotteille jotka on tuotu rikkinäisinä tai likaisina myytäväksi kokonaispalveluun. Huonekaluista ja muista myyntipöydälle kokonsa vuosi sopimattomille tavaroille on sovittava erikseen henkilökunnan kanssa.  Asiakas ilmoittaa viimeistään kolme päivää ennen vuokra-ajan loppua,  mitä myymättömille tavaroille ja vaatteille tehdään. Ne voidaan pakata asiakkaalle pois haettaviksi tai lahjoittaa kauttamme hyväntekeväisyyteen. Emme säilytä asiakkaan tuomia kasseja tai laatikoita. Pakkaamme myymättömät tavarat kestokasseihin ja pahvilaatikoihin vuokra-ajan loputtua. Kokonaispalveluun kuuluu maksimissaan kaksi pöytää jos muusta ei ole sovittu. Mahdolliset huomautukset tilityksistä ja myyntisopimuksesta tehtävä yhden kuukauden sisällä.

HUOM! Kirjoja saa tuoda max 10 kappaletta kokonaispalveluun. Vauvanvaatteita ja lastenvaatteita voi tuoda max 2 laatikollista tai ikeakassillista. Lelujen on oltava ehjiä ja niissä tulee olla kaikki osat tallessa. Pienemmät lelut ym. vastaavat on oltava pakattuna esim pusseihin tai rasioihin.  Sekalaista, lajittelematonta pikkutavaraa ei kannata tuoda. Jos tarvitset tämän ohjeistuksen suhteen joustoa, keskustele siitä henkilökunnan kanssa jo ennen tavaroiden tuomista niin mietitään yhdessä ratkaisua.

Tapa 3: Myy itse Ankkurinapin tiloissa

Kirpputorilla myyminen on hauska tapa viettää vapaapäivä ekstrarahaa tienaten. Nyt on aika tyhjentää varasto ja vaatekaapit itselle hyödyttömistä tavaroista ja tulla myymään ne Ankkurinappiin minä viikonpäivänä tahansa. Myyntipaikkaan kuuluu talon puolesta pöytä, vaaterekki ja hengarit. Tavaroiden myynnin ja rahastuksen hoidat itse.

Kesäajan itsemyyntipaikka:

Aurinkoisena kesäpäivänä voit tulla myymään ylimääräsiä tavaroita ulkomyyntipaikalle edulliseen 5€/pvä.

Lisäpalvelut

Ankkurinappi on palveleva itsepalvelukirpputori, josta saat täyden palvelutarjonnan mahdollisimman helppoon ja turvalliseen myyntiin. Meiltä saat vuokrattua edulliseen hintaan hälyttimet sekä järjestelypalvelun, joka takaa siistin ja houkuttelevan myyntipaikan – Ankkurinapin henkilökunta vastaa myyntipaikan siisteydestä.

Kuljetuspalvelu

Huonekaluille ja isommille tavaroille on tarjolla kuljetusmahdollisuus. Kuljetuksen hinta on 20€ ja se sisältää huonekalujen kuljetuksen kirpputorilta haluamaasi osoitteeseen. Kuljetuspalvelu ei automaattisesti sisällä huonekalujen/tavaroiden kantoa autosta sisälle asuntoon, vaan kantopalvelusta ja sen hinnasta on sovittava erikseen. Kuljetukset toteutetaan aina keskiviikkoisin noin klo 16-18 välillä.

Myyntiehdot

Tutustu Ankkurinapin myyntiehtoihin täällä.

Tietosuojakäytäntö

Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EU) 2016/679, annettu 27 päivänä huhtikuuta 2016, luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä. Emme enään 5.5.2019 jälkeen anna puhelimitse tai sähköpostitse tapahtuvia henkilökohtaisia myyntitietoja tai muita asiakkuussuhteeseen liittyviä tietoja. Pöytämyyntitiedustelut ainoastaan paikanpäällä maksukuittia ja kuvallista henkilökorttia vastaan. Alla linkki ajantasaiseen lainsäädäntöön.

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

Kirpputorin tilat 

Kirpputorin pinta-ala on noin 650m2. Myyntipaikkoja yli 220.

Parkkialue sijaitsee kirpputorin päädyssä. Paikalla 2t ja 4t kiekkopaikkoja.

Tavarantuojat voivat ajaa pääoven viereiselle kirpputorin paikoitusalueelle. 

Ankkurinapin pöytäkartan löydät täältä

Avoinna:

MA - PE klo 11 - 18

LA - SU klo 11 - 16

Olemme avoinna koko kesän!

Yhteystiedot

Kirpputori Ankkurinappi
Satukuja 3
02230
Espoo
09 522 035
kirppis@ankkurinappi.com
www.ankkurinappi.com
Satukuja 3, Espoo

Ota yhteyttä