Helppo ja vielä helpompi tapa myydä!  

Varaa myyntipaikka:

09 522 035

Itsepalvelukirpputori, jossa voit myydä itse tai valita myyntipalvelun

Itsepalvelukirpputori Espoon Ankkurinappi palvelee Matinkylässä aivan vanhan ostarin kupeessa.

Meille voit tuoda vanhat tavarasi myyntiin stressaamatta itse hinnoittelusta ja tavaroiden järjestelystä. Vaihtoehtoisesti voit tulla myymään tavarasi Ankkurinapin Piazzalle.

Valitse myyntitapa kolmesta vaihtoehdosta oman aikataulusi ja myyntitaitojesi mukaan!
Hinnastoon voit tutustua täällä.

Tapa 1: Itsepalvelumyyntipaikka

Itsepalvelumyyntipaikan vuokraan kuuluvat pöydät ja/ tai rekki vaateripustimineen. Lisämaksusta saat käyttöösi myös vitriiniteitä. Myyntipaikka on valittavissa myös myytävän tavaran esillepanotarpeiden mukaan. Joka tapauksessa saat aina tavarasi esille helposti ja siististi.

Sinun ei tarvitse toimia myyjänä kirpputorilla, vaan Ankkurinappi hoitaa myyntityön puolestasi. Vain tavaroiden hinnoittelu, esillepano ja pöydän tyhjentäminen myyntiajan tyhjentäminen jäävät vuokraajan vastuulle.

Tapa 2: Ankkurinapin kokonaispalvelu

Ankkurinapin kokonaispalvelu sopii niille, jotka haluavat mahdollisimman helpon tavan päästä eroon itselle turhasta tavarasta. Ostamalla kokonaispalvelupaketin saat Ankkurinapin hoitamana kaiken tavaroiden hinnoittelusta myynnin tilitykseen saakka.

Hintaan sisältyy kuukaudeksi kolme myyntipöytää, tavaroiden esillelaitto, hinnoittelu, järjestely, myynti, rahastus ja pois pakkaaminen.

Kuukauden jälkeen asiakkaan toiveesta tavarat pakataan takaisin tai ne voi lahjoittaa kokonaan tai osittain kauttamme hyväntekeväisyyteen.

Kokonaispalvelun hinta 60€ + 60% myyntiprovisio. Pöytiin mahtuvaa tavaraa voi tuoda max kaksi normaali rullakollista.

Asiakas pakkaa tavarat rullakkoon ja katsomme paljonko sitä kertyi.

Kuukauden jälkeen kokonaispalvelu jatkuu hintaan 2 € / päivä automaattisesti, jos asiakas ei muuta ilmoita. Mikäli asiakas ei sovitusti nouda tavaroitaan myyntiajan päätyttyä, veloitamme säilytysmaksua 5 € / päivä.

Kirpputori voi lopettaa kokonaispalvelun 1 kuukauden jälkeen.

Ohjeita ja sääntöjä kokonaispalveluun:

Kirpputorilla ei ole säilytysvelvollisuutta tuotteille jotka on tuotu rikkinäisinä tai likaisina myytäväksi kokonaispalveluun. Huonekaluista ja muista myyntipöydälle kokonsa vuosi sopimattomille tavaroille on AINA sovittava erikseen henkilökunnan kanssa.  Asiakas ilmoittaa viimeistään kolme päivää ennen vuokra-ajan loppua,  että mitä myymättömille tavaroille ja vaatteille tehdään. Ne voidaan pakata asiakkaalle pois haettaviksi tai lahjoittaa kauttamme hyväntekeväisyyteen. Emme säilytä asiakkaan tuomia kasseja taikka laatikoita. Pakkaamme myymättömät tavarat kestokasseihin taikka pahvilaatikoihin vuokra-ajan loputtua. Kokonaispalveluun kuuluu maksimissaan kolme pöytää jos muusta ei ole sovittu. Mahdolliset huomautukset tilityksistä ja myyntisopimuksesta tehtävä yhden kk. sisällä.

Tapa 3: Myy itse Ankkurinapin Piazzalla

Kirpputorilla myyminen on hauska tapa viettää vapaapäivä ekstrarahaa tienaten. Nyt on aika tyhjentää varasto ja vaatekaapit itselle hyödyttömistä tavaroista ja tulla myymään ne Ankkurinapin Piazzalle minä viikonpäivänä hyvänsä. Piazzamyyntipaikka sisältää myyntipaikan, jossa myyt ja rahastat itse.

Lisäpalvelut

Ankkurinappi on palveleva itsepalvelukirpputori, josta saat täyden palvelutarjonnan mahdollisimman helppoon ja turvalliseen myyntiin. Meiltä saat vuokrattua edulliseen hintaan hälyttimet sekä järjestelypalvelun, joka takaa siistin ja houkuttelevan myyntipaikan – Ankkurinapin henkilökunta vastaa myyntipaikan siisteydestä.

Myyntiehdot

Tutustu Ankkurinapin myyntiehtoihin täällä.

Avoinna:

TIISTAI - PERJANTAI  klo 11-18
LA ja SU ja pyhäpäivinä klo 11-16

MAANANTAISIN SULJETTU.

Seuraa meitä Facebookissa!

Kirpputori Ankkurinappi palvelee Espoon Matinkylän ostarilla.

Yhteystiedot

Kirpputori Ankkurinappi
Satukuja 3
02230
Espoo
09 522 035
kirppis@ankkurinappi.com
www.ankkurinappi.com
Satukuja 3, Espoo

Ota yhteyttä