3.5.2019

Päivitys henkilötietojen ja henkilökohtaisten tietojen käsittelyn osalta

Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EU) 2016/679, annettu 27 päivänä huhtikuuta 2016, luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä. Emme enää 5.5.2019 jälkeen anna puhelimitse tai sähköpostitse henkilökohtaisia myyntitietoja tai muita asiakkuussuhteeseen liittyviä tietoja. Pöytämyyntitiedustelut ainoastaan paikan päällä maksukuittia ja kuvallista henkilökorttia vastaan. Alla linkki ajantasaiseen lainsäädäntöön.

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

28.8.19

Olemme avanneet kokonaispalvelulle uudet nettisivut. www.kokonaispalvelu.fi

23.3.2019

Vastasimme asiakkaiden toiveisiin!

Laskimme pöytävuokraa asiakkaiden toiveesta. Tottakai niin reilusti, että meiltä löytyy Espoon edullisimmat pöydät. Nyt kaikilla on mahdollisuus päästä eroon ylimääräisestä tavarasta pikkurahalla. Pöytien hinnat alkaen 25€ / 10 päivää. Tervetuloa myymään ja ostamaan edullisesti. Ostosten lomassa nautit meillä vaikkapa kupin Pauligin juhlamokkaa yhdellä eurolla.

1.3.2019

Provisiopöytä sopimukset päättyvät 15.3.2019

Uusia provisio pöytiä ei vastaanoteta ja olemassa olevat pitää muuttaa vuokrapöydiksi tai tyhjentää  14.3.2019 kello 17.30 mennessä.

Kehitämme kirpputoria ja provisio konsepti poistuu valikomistamme. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa.

8.2.2019

Kahvila avattu ja leikkitila suunnitteilla

Ankkurinapissa puhaltaa uudet tuulet omistajavaihdoksen myötä.

Olemme rakentamassa tiloihin kahvilaa, josta voi jo ostaa kahvia, erikoiskahveja, kaakaota, virvokkeita, makeisia ja leivonnaisia. Kahvilan puolella on myös kirjoja ja lautapelejä, jotka ovat vapaasti asiakkaiden käytössä. Myös wc-tilat on taas avattu asiakkaiden käyttöön. Molemmissa wc:issä on käytössä potta ja tarkoituksena olisi hankkia lisäksi hoitopöytä vaipanvaihtoa varten.

Suunnitelmissa on myös saada tehtyä leikkitila perheen pienimmille, jotta vanhemmat voisivat rauhassa keskittyä ostoskierrokseensa.

Avoinna:

MA - PE klo 11 - 18

LA - SU klo 11 - 16

Yhteystiedot

Kirpputori Ankkurinappi

Satukuja 3

02230 Espoo

09 522 035

kirppis@ankkurinappi.com

www.ankkurinappi.com

Ota yhteyttä

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

GymPark Oy
Satukuja 3
02230 ESPOO

Y-tunnus: 2869663-6
Puh: 09-522035

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

GymPark Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.