09 522 035

Ankkurinapin remontti pikkuhiljaa valmis.

Ankkurinapin remontti valmistuu vuodenvaihteeseen mennessä.

Remontissa uusittu kaikki myyntipöydät, rekit, käytävät, kahvila.

Uutena meillä myös UPS:n pakettipalvelut.

Tervetuloa tutustumaan uudet ja vanhat asiakkaat.

13.11.2019

Ankkurinapissa muutostöitä

Ankkurinappi on ostanut Family Center Lanttila Vantaan konkurssipesän. Tämän vuoksi Lanttilan kalusteita siirtyy Ankkurinappiin. Tästä saattaa aiheutua pienimuotoista haittaa myös päivällä. Pahoittelemme ja toivomme muutosten olevan asiakasviihtyvyydelle positiivinen asia.

4.11.2019

Joulun aukioloajat

Itsenäisyyspäivänä 6.12. 2019 SULJETTU

Joulunaika 23.12-29.12. 2019 SULJETTU

Uudenvuoden aatto 31.12.2019 11-15

Uudenvuodenpäivä 1.1. 2020  SULJETTU6.10.2019

Ohjeita myyjille

Meiltä paljon kysellään "käykö kauppa"? - Vastaus: Kauppa käy, mikäli hinnat ja tavara kohtaavat. Ylihinnoiteltu tavara ei käy kaupaksi. Ohjesääntönä, mitä itse maksaisit, sen myös asiakas maksaa.

"Varastetaanko teiltä?" - Vastaus: Ammatti vorot vievät jopa prismasta. Meillä on kuitenkin moderni valvontalaitteisto, digitaalinen tuotesuojaus ja kiertävä vartiointi. Pientavaroita on ilmoitettu silloin tällöin kadonneeksi, toisinaan nekin löytyvät toisista pöydistä.

"Onko teillä henkareita vaatteille?" -Vastaus: Henkareita löytyy meiltä tuhansittain ja ne ovat myyjien vapaassa käytössä. Omia henkareita ei kannata tuoda, sillä emme voi rajata henkareita talon ja asiakkaan mukaan.

"Puretaanko rakennus?" -Vastaus: Viimeisimmän tiedon mukaan toimintamme jatkuu normaalisti. Kaupunginhallituksen päätöksistä voi seurata Matinkylän kehitystä. Viimeisen tiedon mukaan saamme lisäaikaa reilusti.

"Mitä ei saa myydä?" -Vastaus: Teräaseet, veitset, puukot ja muut asiakasturvallisuuteen vaikuttavat artikkelit ovat kiellettyja myydä. Samoin viherkasvit, helposti pilaantuvat tuotteet, voimakkaasti allergisoivat tuotteet ja elintarvikkeet ovat kiellettyjä myydä. Uuden tavaran myynti pääasiallisena myyntituotteena on myöskin kielletty. Yksittäisiä omaan käyttöön hankittua uutta tavaraa saa myydä.

"Käykö teillä kortti?" -Vastaus: Meillä käy kortit: Visa, Visaelectron, American Express, Maestro, Master card yms. Mobiilimaksuista meillä käy Google-Pay ja Apple-Pay.

"Mikä on paras myyntipöytä" -Vastaus: Kaikki pöydät myyvät hyvin, sijaintiin katsomatta. Edullinen hinta ja hyvä tavara myyvät pöydässä, kun pöydässä.

"Voiko ilmaisosastolle jättää myymättömät tavarat?" -Vastaus: Kyllä voi. Suosittelemme, että jätettävät tavarat kiertävät henkilökunnan kautta, jolloin voimme varmistua tavaroiden turvallisuudesta. Voit myös tuoda lahjoituksena tavaraa kirppikselle ja jättää ne pääoven viereiseen rullakkoon. 

"Onko teillä vapaita pöytiä?" -Vastaus: Vapaat pöydät löytyvät e-varauksen kautta reaaliajassa.

"Mistä saan hintalappuja ja miten voin seurata myyntiäni?" -Vastaus: Hintalappuja voit itse tulostaa rajattomasti ja ilmaiseksi. Hintalappuja saat myös kirpparin kassalta hintaan 1€/5 arkkia. Hinnat voit myöskin laittaa tuotteisiin esim. maalarin teipillä, mikäli hintalappu on hankala kiinnittää tuotteeseen. Pääasia, että hinta, kuvaus ja pöytänumero löytyvät tutteesta. Myyntitietoja luovutamme ainoastaan paikan päällä vuokraustositetta vastaan. Tämä siis henkilösuojalain ja asiakasturvallisuuden vuoksi.

"Pöytäni loppuu viikonloppuna saanko tilityksen?" - Vastaus: Viikonloppuna emme tee tilityksiä. Tämä sen vuoksi, ettei ole pankki päivä, emmekä varaa käteisvarantoja turvallisuus syistä viikonlopuksi. Tällä käytännöllä turvamme henkilökuntamme. Emme myöskään tee yli 200€:n tilityksiä käteisenä, vaan tilisiirtona, em. syistä.

"Kiinteistöstä kiertää kovasti huhua, että siinä on homeen hajua." - Kiinteistölle on tehty laajamittainen rakennekartoitus toukokuussa 2019. Tässä ei ole havaittu mitään normaalista poikkeavaa. Terveystarkastajan käynti lokakuussa 2019 hoitui myöskin moitteetta.

- Kirppiksen väki toivottaa kaikki uudet ja vanhat tuttavuudet tervetulleiksi myymään ja ostamaan. Ennen kaikkea kierrättämään ja säästämään luontoa. Poikkea tekemään löytöjä yli 220 pöydästä.

________________________________________________________________________________

3.5.2019

Päivitys henkilötietojen ja henkilökohtaisten tietojen käsittelyn osalta

Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EU) 2016/679, annettu 27 päivänä huhtikuuta 2016, luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä. Emme enää 5.5.2019 jälkeen anna puhelimitse tai sähköpostitse henkilökohtaisia myyntitietoja tai muita asiakkuussuhteeseen liittyviä tietoja. Pöytämyyntitiedustelut ainoastaan paikan päällä maksukuittia ja kuvallista henkilökorttia vastaan. Alla linkki ajantasaiseen lainsäädäntöön.

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

   _________________________________________________________________________________

28.8.19

Olemme avanneet kokonaispalvelulle uudet nettisivut. www.kokonaispalvelu.fi

   ___________________________________________________________________________

23.3.2019

Vastasimme asiakkaiden toiveisiin!

Laskimme pöytävuokraa asiakkaiden toiveesta. Tottakai niin reilusti, että meiltä löytyy Espoon edullisimmat pöydät. Nyt kaikilla on mahdollisuus päästä eroon ylimääräisestä tavarasta pikkurahalla. Pöytien hinnat alkaen 25€ / 10 päivää. Tervetuloa myymään ja ostamaan edullisesti. Ostosten lomassa nautit meillä vaikkapa kupin Pauligin juhlamokkaa yhdellä eurolla.

1.3.2019

Provisiopöytä sopimukset päättyvät 15.3.2019

Uusia provisio pöytiä ei vastaanoteta ja olemassa olevat pitää muuttaa vuokrapöydiksi tai tyhjentää  14.3.2019 kello 17.30 mennessä.

Kehitämme kirpputoria ja provisio konsepti poistuu valikomistamme. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa.


Avoinna:

MA - PE klo 11 - 18

LA - SU klo 11 - 16

Yhteystiedot

Jokeri Kirppis

Satukuja 3

02230 Espoo

09 522 035

kirppis@ankkurinappi.com

www.ankkurinappi.com

Ota yhteyttä

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

GymPark Oy
Satukuja 3
02230 ESPOO

Y-tunnus: 2869663-6
Puh: 09-522035

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

GymPark Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.