09 522 035


Itsepalvelukirpputori, jossa voit myydä itse tai valita myyntipalvelun

Itsepalvelukirpputori Espoon Ankkurinappi palvelee Matinkylässä, kävelymatkan päässä isosta omenasta.

Meille voit tuoda vanhat tavarasi myyntiin stressaamatta itse hinnoittelusta ja tavaroiden järjestelystä. Vaihtoehtoisesti voit tulla myymään tavarasi Ankkurinapin tiloihin.

Valitse myyntitapa kolmesta vaihtoehdosta oman aikataulusi ja myyntitaitojesi mukaan!
Hinnastoon voit tutustua täällä.

Tapa 1: Itsepalvelumyyntipaikka

Meillä varaat juuri sen pöydän, jonka haluat. Varatessasi saat myyjänumeron, valitset itse Sinulle sopivan pöydän paikan päällä ja aloitat myynnin. Voit myös ottaa useita pöytiä samalla myyjänumerolla. Halutessasi voit vaihtaa myytipöytää, mikäli näin päätät. Meillä ei siis ole pöytänumeroita käytössä, vain myyjänumerot. 

Itsepalvelumyyntipaikan vuokraan kuuluvat pöytä ja/ tai rekki vaateripustimineen. Lisämaksusta saat käyttöösi myös vitriiniteitä. Myyntipaikka on valittavissa myös myytävän tavaran esillepanotarpeiden mukaan. Joka tapauksessa saat aina tavarasi esille helposti ja siististi.

Sinun ei tarvitse toimia myyjänä kirpputorilla, vaan Ankkurinappi hoitaa myyntityön puolestasi. Vain tavaroiden hinnoittelu, esillepano ja pöydän tyhjentäminen myyntiajan tyhjentäminen jäävät vuokraajan vastuulle.

Vinkki! Pöytää ei kannata laittaa liian täyteen, sillä siisti ja selkeästi järjestelty pöytä myy paremmin. Hintalappujen kiinnitykseen emme suosittele nuppineuloja, vaan mieluummin esim. nitojaa, hakaneuloja tai teippiä.

Tapa 2: Ankkurinapin kokonaispalvelu

Ankkurinapin kokonaispalvelu sopii niille, jotka haluavat mahdollisimman helpon tavan päästä eroon itselle turhasta tavarasta. Ostamalla kokonaispalvelupaketin saat Ankkurinapin hoitamana kaiken tavaroiden hinnoittelusta myynnin tilitykseen saakka.

Hintaan sisältyy kuukaudeksi kaksi myyntipöytää, tavaroiden esillelaitto, hinnoittelu, järjestely, myynti ja rahastus.

Kuukauden jälkeen asiakkaan toiveesta tavarat pakataan takaisin, jättää ne talolle tai ne voi lahjoittaa kokonaan tai osittain kauttamme hyväntekeväisyyteen.

Kokonaispalvelun hinta 60€ + 50% myyntiprovisio. Pöytiin mahtuvaa tavaraa voi tuoda noin 6-8 IKEA-kassin / keskikokoisen pahvilaatikon verran.

Kuukauden jälkeen kokonaispalvelu jatkuu hintaan 3.90 € / päivä automaattisesti, jos asiakas ei muuta ilmoita. Mikäli asiakas ei sovitusti nouda tavaroitaan myyntiajan päätyttyä, veloitamme säilytysmaksua 5 € / päivä.

Kirpputori lopettaa kokonaispalvelun 1 kuukauden jälkeen.

Ohjeita ja sääntöjä kokonaispalveluun:

Kirpputorilla ei ole säilytysvelvollisuutta tuotteille jotka on tuotu rikkinäisinä tai likaisina myytäväksi kokonaispalveluun. Huonekaluista ja muista myyntipöydälle kokonsa vuosi sopimattomille tavaroille on sovittava erikseen henkilökunnan kanssa.  Asiakas ilmoittaa viimeistään kolme päivää ennen vuokra-ajan loppua,  mitä myymättömille tavaroille ja vaatteille tehdään. Ne voidaan pakata asiakkaalle pois haettaviksi tai lahjoittaa kauttamme hyväntekeväisyyteen. Emme säilytä asiakkaan tuomia kasseja tai laatikoita. Pakkaamme myymättömät tavarat kestokasseihin ja pahvilaatikoihin vuokra-ajan loputtua. Kokonaispalveluun kuuluu maksimissaan kaksi pöytää jos muusta ei ole sovittu. Mahdolliset huomautukset tilityksistä ja myyntisopimuksesta tehtävä yhden kuukauden sisällä.

HUOM! Kirjoja saa tuoda max 10 kappaletta kokonaispalveluun. Vauvanvaatteita ja lastenvaatteita voi tuoda max 2 laatikollista tai ikeakassillista. Lelujen on oltava ehjiä ja niissä tulee olla kaikki osat tallessa. Pienemmät lelut ym. vastaavat on oltava pakattuna esim pusseihin tai rasioihin.  Sekalaista, lajittelematonta pikkutavaraa ei kannata tuoda. Jos tarvitset tämän ohjeistuksen suhteen joustoa, keskustele siitä henkilökunnan kanssa jo ennen tavaroiden tuomista niin mietitään yhdessä ratkaisua.

Kokonaispalvelu löytyy myös osoitteesta www.kokonaispalvelu.fi

Tapa 3: Myy itse Ankkurinapin tiloissa

Kesäajan itsemyyntipaikka:

Aurinkoisena kesäpäivänä voit tulla myymään ylimääräsiä tavaroita ulkomyyntipaikalle edulliseen 5€/pvä.

Perinteinen sisämyyntipaikka on lopetettu.

Siistimispalvelu ja turvallisuus:


Ankkurinappi on palveleva itsepalvelukirpputori, josta saat täyden palvelutarjonnan mahdollisimman helppoon ja turvalliseen myyntiin. Meiltä saat vuokrattua edulliseen hintaan hälyttimet sekä järjestelypalvelun, joka takaa siistin ja houkuttelevan myyntipaikan – Ankkurinapin henkilökunta vastaa myyntipaikan siisteydestä.

Kirpputorin turvallisuudesta vastaa elektroninen varkaudenesto järjestelmä ja koko kirpputorin kattava tallentava kamerajärjestelmä, sekä kiertävä valvonta. Tämäkään ei takaa täysin aukottomuutta. Tämän vuoksi suosittelemme arvotavaroille vitriinipaikkaa.


Kirpputorin kierrätyspiste

Ankkurinapissa on sisääntulon yhteydessä noin 15m2 kokoinen kierrätyspiste. Pisteeseen voit tuoda kierrätyskelpoista itselle tarpeetonta tavaraa/vaatteita yms. Alueen tavaroita saa vapaasti ottaa ja ne ovat maksuttomia. Pisteeseen voit myös jättää myymättä jääneitä tavaroita. 

Lahjoitukset

Tiloistamme löydät pisteen johon voit jättää itsellesi tarpeettomat tavarat. Vastaanotamme lahjoituksia. henkilökuntamme käy lahjoitukset läpi turvallisuus syistä. Osan lahjoituksista käytämme kierrätyspisteen ylläpitoon (myyntituotteet) ja valtaosan jaamme ilmaisosastomme kautta niitä tarvitsenville. Kiitämme lahjoittajia.


Lisäpalvelut

Ankkurinappi on palveleva itsepalvelukirpputori, josta saat täyden palvelutarjonnan mahdollisimman helppoon ja turvalliseen myyntiin. Meiltä saat vuokrattua edulliseen hintaan hälyttimet sekä järjestelypalvelun, joka takaa siistin ja houkuttelevan myyntipaikan – Ankkurinapin henkilökunta vastaa myyntipaikan siisteydestä.

Ostamme:

Ostamme kuolinpesiä, muuttoirtaimistoa, eropesiä, irtainvarastoja, irtaimistoa, asitoita, kodin pientarvikkeita, laadukkaita vaatteita, koruja, arvotauluja yms. Ostamme myös tavaraa ja tavaraeriä. Tarjoa. Voit lähettää meille sähköpostilla kuvia tai tulla paikan päälle keskustelemaan. 


Myyntiehdot

Tutustu Ankkurinapin myyntiehtoihin täällä.

Tietosuojakäytäntö

Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EU) 2016/679, annettu 27 päivänä huhtikuuta 2016, luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä. Emme enään 5.5.2019 jälkeen anna puhelimitse tai sähköpostitse tapahtuvia henkilökohtaisia myyntitietoja tai muita asiakkuussuhteeseen liittyviä tietoja. Pöytämyyntitiedustelut ainoastaan paikanpäällä maksukuittia ja kuvallista henkilökorttia vastaan. Alla linkki ajantasaiseen lainsäädäntöön.

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/?ur...

Kirpputorin tilat 

Kirpputorin pinta-ala on noin 650m2. Myyntipaikkoja yli 210.

Parkkialue sijaitsee kirpputorin päädyssä. Paikalla 2t ja 4t kiekkopaikkoja.

Tavarantuojat voivat ajaa pääoven viereiselle kirpputorin paikoitusalueelle. 

Ankkurinapin pöytäkartan löydät täältä

Avoinna:

MA - PE klo 11 - 18

LA - SU klo 11 - 16

Yhteystiedot

Jokeri Kirppis

Satukuja 3

02230 Espoo

09 522 035

kirppis@ankkurinappi.com

www.ankkurinappi.com

Ota yhteyttä

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

GymPark Oy
Satukuja 3
02230 ESPOO

Y-tunnus: 2869663-6
Puh: 09-522035

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

GymPark Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.